Meniu
Search
x

Accident cu un mort şi un rănit, după ce un şofer a pierdut controlul volanului iar maşina s-a răsturnat pe câmp, în Olt

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, în urma unui accident de circulaţie produs pe raza judeţului Olt.

De Redactia Observator la 28.08.2021, 14:58
Vezi și
  • Accidentul s-a produs pe raza localităţii Brebeni.

În momentul în care îşi conducea maşina pe Drumul Judeţean DJ 546A, un bărbat de 26 de ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe câmp. Tragedia s-a produs în zona localităţii Brebeni.

Din primele informaţii obţinute de la faţa locului de Cristina Oprea, corespondent Observator, autorităţile locale au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Tânără implicată în accidentul din Olt, transportată la spital

Din păcate, în ciuda intervenţiei prompte a medicilor, aceştia nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 26 de ani. Şoferul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Tânăra de 18 ani care se afla în maşina cu bărbatul de 26 de ani a suferit leziuni grave şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Slatina. Tânăra, originară din localitatea Văleni, prezenta mai multe politraumatisme.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident cu un mort şi un rănit, după ce un şofer a pierdut controlul volanului iar maşina s-a răsturnat pe câmp, în Olt