Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a ars de viu la Podu Iloaiei era din Iași. Imagini cu mașina în flăcări, filmate la scurt timp după accident

Sfârșit cumplit, în această dimineață, pentru un șofer din Iași. Tânărul a murit ars diu viu, la Podu Iloaiei, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc. Prietenul lui, în vârstă de 28 de ani, care era pasager în același autoturism, a fost aruncat prin parbriz de forța impactului, dar a scăpat cu viață. Publicăm imagini teribile, filmate la scurt timp după ce mașina a fost cuprinsă de flăcări, înainte de intervenția pompierilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.08.2021, 14:22

Vezi și

Accidentul de la Podu Iloaiei s-a produs în jurul orei 3.15. Șoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, conducea pe DE583 când, din cauza vitezei și a carosabilului umed, a pierdut controlul direcției într-o curbă și s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Rămas captiv între fiare, tânărul a murit carbonizat. Prietenul cu care se afla în mașină, un bărbat de 28 de ani, a fost aruncat prin parbriz de forța impactului, dar a scăpat cu viață. 

"În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia.

Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani", a transmis IPJ Iași.

Pe acelaşi subiect

Pompierii l-au găsit pe șofer carbonizat

Mașina a ars ca o torță până la sosirea pompierilor și echipajelor de poliție. Potrivit ISU Iași, pompierii l-au găsit pe șofer carbonizat după lichidarea incendiului:

"ISU Iași a fost alertat despre producerea unui accident rutier, în localitatea Podu Iloaiei, județul Iași. La ora 03.14 forțele și mijloacele de intervenție au ajuns la locul evenimentului. Au fost deplasate 2 autospeciale de intervenție de la Detașamentul 1 de Pompieri Iași și EPA Podu Iloaiei și o ambulanță "tip C" de la SAJ. Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Un pasager, bărbat de 29 de ani, s-a autoevacuat din autoturism și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ, iar un alt pasager, bărbat, de 40 de ani, a fost găsit carbonizat după lichidarea incendiului. Incendiul a fost lichidat la ora 03.45".

Momentele de dinaintea intervenției militarilor a fost filmat și este unul dramatic.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şoferul care a ars de viu la Podu Iloaiei era din Iași. Imagini cu mașina în flăcări, filmate la scurt timp după accident