Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit cu 3 morţi, în Constanța. Două mașini s-au ciocnit violent între localitățile Topraisar și Mereni

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață între localitățile Mereni și Topraisar, din județul Constanța. Trei oameni au murit după impactul a două mașini, iar o a patra victimă a fost transportată de urgență la spital cu traumatism abdominal.

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 15:25

Vezi și

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 11.40, pe DJ391, între localitățile Topraisar și Mereni din județul Constanța. În accident au fost implicate două autoturisme și patru victime. Trei persoane au rămas încarcerate și au fost găsite inconștiente după impactul celor două mașini.

”La accident au fost găsite 4 victime, 3 în stop cardiorespirator cărora li s-a efectuat protocol de resuscitare dar au fost declarați decedați la fața locului. A patra victimă cu traumatism abdominal, suspect de hemoragie internă, transportat la Spitalul Județean de un echipaj SAJ”, a declarat Claudia Tatarici, SAJ Constanta, pentru reporterul Observator Andreea Filip.

Potrivit ISU Constanța, la locul accidentului au fost trimise  2 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 SMURD B, 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD și 1 echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor încarcerate s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului. Cea de-a 4 victimă a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cumplit cu 3 morţi, în Constanța. Două mașini s-au ciocnit violent între localitățile Topraisar și Mereni