Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit cu trei morți, în Dâmbovița. Un BMW a fost făcut praf de un camion pe DN7, între Slobozia Moara si Bâldana

Trei persoane au murit, în această dimineață, pe DN 7, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau, un BMW, s-a ciocnit cu un camion. Tragedia a avut loc între Slobozia Moara si Bâldana.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.10.2021, 09:43

Vezi și

Primele date arată că în accident au fost implicate un autoturism BMW si un camion, iar trei persoane au rămas încarcerate. La fața locului au fost mobilizate numeroase echipaje de la SMURD și ambulanță, pompieri și Poliție. 

Trei morți într-un BMW făcut praf de camion pe DN 7, între Slobozia Moara și Bâldana

Pentru cele trei persoane care se aflau în mașină, medicii nu au mai putut face nimic. Rănit a fost și șoferul camionului, dar bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

"La sosirea echipajelor la locul accidentului au fost identificate patru victime: şoferul autocamionului, conştient, şi trei persoane în autoturism încarcerate, inconştiente. Pompierii au început imediat acţiunile de descarcerare. Din nefericire, cele trei persoane din autoturism sunt decedate. Şoferul autocamionului a fost asistat medical şi refuză transportul la spital", au declarat reprezentanţii ISU.

Pe acelaşi subiect

Un șofer a surprins imagini la scurt timp de la accident.

Potrivit ISU Dâmbovița, la locul accidentului au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Garda Răcari, Detașamentul Titu și Detașamentul Târgoviște.

Au intervenit două ambulanțe SMURD, două ambulanțe SAJ, două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii fac cercetări, pentru a stabili exact toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cumplit cu trei morți, în Dâmbovița. Un BMW a fost făcut praf de un camion pe DN7, între Slobozia Moara si Bâldana