Antena Meniu Search
x

Video Spulberat pe o stradă din Chitila și lăsat să zacă pe caldarâm. Șoferul beat și-a văzut liniștit de drum

Accident cu deznodământ revoltător, aseară, în Chitila, judeţul Ilfov. Un bărbat de 53 de ani a murit după ce ar fi traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost lovit de o maşină. Pentru că era băut, şoferul nu s-a mai dat jos să vadă ce se întâmplă cu victima, ci şi-a văzut liniştit de drum. Alţi doi tineri au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit violent pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 09:34

Vezi și

A dat peste om. Uite, l-a omorât aici, în stradă şi nu a oprit omul cu maşina! Nu se ştie cine l-a omorât. 

Bărbatul de 53 de ani ar fi traversat strada neregulamentar şi a fost spulberat de o maşină. A fost târât peste 100 de metri, povestesc martorii. Nu a mai avut nicio şansă. A murit pe loc. La locul accidentului, şoferul care l-a lovit a fost de negăsit. 

Şoferul nu şi-ar fi dat seama că l-a luat şi şi-ar fi continuat drumul.  

Șoferul a fugit de la locul accidentului, pentru că era băut

Pe acelaşi subiect

Explicaţia era, de fapt, alta: fugise de la locul accidentului pentru că era băut. Când a fost prins de poliţişti, a fost testat, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest era de 0,58 mg per litru alcool pur în aerul expirat. Acum,  poliţiştii au deschis trei dosare penale pe numele său: pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, dar şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"Poliţiştii rutieri din Ilfov au efectuat cu operativitate un complex de verificări şi investigaţii în urma cărora au identificat autoturismul implicat în accident şi la scurt timp au identificat şi persoana care l-a condus şi aici vorbim de un bărbat în vârstă de 44 de ani", a declarat Anne Ciolcă, de la IPJ Ilfov. 

Chitila este o zonă periculoasă, spun martorii. Trecerile de pietoni ar fi puţine, iar unii aleg să îşi rişte viaţa alergând printre maşini. 

Mai alergăm, că e staţie acolo şi se mai aleargă. 

Şi se trece neregulamentar. 

Ar trebui o trecere de pietoni, chiar ar fi necesar. 

Sunt trecerile foarte îndepărtate şi aici e o zonă foarte circulată de către pietoni şi toţi trec neregulamentar. 

Tot aseară, un şofer de 20 de ani şi o tânără de 19 au ajuns la spital cu răni grave, în urma unui accident rutier petrecut pe bulevardul Iuliu Maniu. 

Alexandra Bucuroiu: reporter Observator: Martorii spun că unul dintre şoferi abia plecase de acasă, nu s-a oprit nici măcar o clipă în intersecţie, deşi era obligat să acorde prioritate de trecere. A fost izbit în plin de o altă maşină care circula pe bulevardul Iuliu Maniu. Maşinile s-au oprit la câţiva metri distanţă de locul impactului. 

Tânărul de 20 de ani a fost proiectat prin geamul din dreapta al maşinii. În cealaltă maşină, adolescenta de 19 ani a rămas încarcerată. 

Martor: Şi cel care a ieşit de pe cedează şi cel de pe Iuliu Maniu aveau ceva viteză, având în vedere că au sărit în aer amândoi. Şi el a sărit din maşină pe geamul din dreapta, chit că el era la volan. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Spulberat pe o stradă din Chitila și lăsat să zacă pe caldarâm. Șoferul beat și-a văzut liniștit de drum