Antena Meniu Search
x

Tânăr de 23 de ani, mort într-un accident cumplit pe "Drumul Morţii" E85, în Neamţ. Două maşini şi două TIR-uri s-au ciocnit pe şoseaua acoperită cu zăpadă

Un accident cumplit cu două maşini şi două TIR-uri a avut loc duminică după amiază, în judeţul Neamţ, pe o şosea acoperită cu zăpadă. Un tânăr de 23 de ani a murit, după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Primele date de la faţa locului arată că şase persoane au fost implicate. În urma impactului, unul dintre cele două TIR-uri s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 17:23

Accidentul s-a produs duminică după amiază, în condiţii de carosabil acoperit cu zăpadă, pe DN 2 – E 85, în comuna Cordun, în zona depozitului unui supermarket.

"În accidentul rutier au fost implicate 2 TIR-uri şi două autoturisme. În autoturisme se aflau câte două persoane iar în TIR-uri erau doar conducătorii auto. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat, conducătorul unui TIR, care a fost preluat ulterior de un echipaj SAJ şi transportat la CPU Roman", anunţă ISU Neamţ.

Două persoane încarcerate, scoase dintre fiarele maşinii

Conform pompierilor, în unul dintre autoturisme erau două persoane încarcerate. Acestea au fost scoase dintre fiarele maşinii. Cealaltă victimă este un tânăr de 23 de ani, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe ambulanța SMURD TIM a declarat decesul acestuia.

Cele două persoane din al doilea autoturism şi şoferul celuilalt TIR au ieşit singuri din autovehicule. Unul dintre cele două autotrenuri este răsturnat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani, mort într-un accident cumplit pe "Drumul Morţii" E85, în Neamţ. Două maşini şi două TIR-uri s-au ciocnit pe şoseaua acoperită cu zăpadă