Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Satu Mare: Motocicleta unui tânăr a explodat, după ce s-a izbit frontal cu un TIR. Martorii nu s-au putut apropia de el din cauza flăcărilor

Sfârşit teribil pentru un motociclist, pe o şosea din Satu Mare. Bărbatul s-a trezit în faţă cu un TIR, care se angajase într-o depăşire periculoasă. Impactul nu a mai putut fi evitat şi a fost unul devastator. Motocicleta a explodat şi a continuat să ardă minute bune. Motociclistul a murit pe loc. Martorii de la faţa locului nici măcar nu s-au putut apropia de el, din cauza flăcărilor. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 10:51

Vezi și

''A ars, e mort!''

Accidentul a avut loc pe centura municipiului Carei, în jurul orei 19:30. Şoferul unui TIR a intrat în depăşirea altui TIR fără să se asigure. În faţă i-a ieşit motociclistul de 34 de ani, din Timişoara, care circula regulamentar. În urma impactului frontal, motocicleta a explodat.

''Acum arde, acum arde!

Da, dar e ceva şi în faţa TIR-ului, ce-i acolo?

Pe acelaşi subiect

Motor. Motorul.

Acolo ce arde în faţa TIR-ului?

Păi, mă, a dat în el, mă!'' 

Martorii nu s-au putut apropia de el din cauza flăcărilor

Speriaţi, martorii au încercat să acorde primul ajutor, însă nu aveau cum să se apropie din cauza flăcărilor. Din păcate, nici echipajele de intervenţie n-au mai putut face nimic pentru motociclist.

''N-aveţi ce face, nu, nu vă mai... E carbonizat. 

E carbonizat?

Da.

E frontal, domnule!

Vai de capul meu!''

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, două ambulanţe, dar și 12 pompieri care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a stinge flăcările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Satu Mare: Motocicleta unui tânăr a explodat, după ce s-a izbit frontal cu un TIR. Martorii nu s-au putut apropia de el din cauza flăcărilor