Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului din Rădăuţi în care au murit patru persoane. Maşina s-a răsturnat într-un pârâu

Tragedie pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi. Patru bărbaţi au murit pe loc după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un pârâu. Specialiştii în drumuri spun că tragedia ar fi putut fi evitată dacă în zonă erau montate parapete.

de Redactia Observator

la 15.10.2021, 19:29

Vezi și

Soţia tânărului de 29 de ani aflat la volanul maşinii încă nu şi-a revenit din şoc. Ştia că bărbatul ei a plecat să vândă un automobil adus din Anglia, cu volan pe partea dreaptă. Maşina în care şi-a găsit sfârşitul pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, alături de alţi trei bărbaţi. Doi dintre ei veniseră din Ucraina să o cumpere. 

Repoter: Unde se duceau?

Soţia: Proba o maşină. 

În timp ce se îndreptau spre comuna Dorneşti, şoferul a depăşit o autoutilitară. S-ar fi trezit cu un biciclist în faţă. L-a evitat, însă din sens opus venea o altă maşină. Într-o fracţiune de secundă, s-a izbit de un podeţ ieşit în cale şi s-a răsturnat în şanţ.

Pe acelaşi subiect

Martor: Şi când să revină pe bandă, era o bicicistă.  Au trecut razant pe lângă bicicletă, din contrasens venea o maşină. Şi ca să nu dea în biciclistă, şi aşa, au dat în stânga.

Trei dintre ei au murit pe loc. Al patrulea, câteva ore mai târziu, la spital

Locotenent colonel Parasca Constantin, comandant Detașamentul de Pompieri Rădăuți: Când am ajuns noi, două victime erau încarcerate, iar două erau în afara autoturismului, pe spaţiul verde.

Specialiştii spun că tragedia ar fi putut fi evitată dacă în zonă erau montaţi parapeţi.

Eugen Girigan, expert tehnic judiciar drumuri si poduri: Construcţia drumului are nişte deficienţe. Aici în mod normal trebuia să existe parapetul pietonal al podeţului unde se observă cei patru stâlpişori, probabil este incomplet. 

Martor: Seara nu vezi, cazi în şanţul ăla prin stuf, nu vezi nimic aici. 

Şofer: În mod normal era corect să fie balustradă, cum e la toate podurile.  

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. 

Ionut Epureanu, IPJ Suceava: În cauză se va proceda şi la prelevarea de probe de la şoferul implicat pentru a se stabili şi gradul de alcoolemie. 

Şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi a fost inaugurată anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ | Filmul accidentului din Rădăuţi în care au murit patru persoane. Maşina s-a răsturnat într-un pârâu