Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Bereşti-Bistriţa, în Bacău. O maşină a luat foc după impact - VIDEO

După tragediile din ultimele zile, produse pe drumurile din Bacău, un nou accident rutier grav a avut loc în judeţ. S-a întâmplat astăzi, în jurul orei 12.00, pe DN 2 – E85, în dreptul localităţii Berești-Bistrița. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.07.2021, 15:11

Accident cumplit la Bereşti-Bistriţa, în Bacău. O maşină a luat foc după impact - Facebook DRDP Iași

Din primele informaţii, două persoane de 19 şi 53 de ani au fost rănite şi transportate la spital, după un accident în care au fost implicate două autoturisme. 

O maşină a luat foc după impact

În urma impactului între cele două mașini, una dintre ele a luat foc.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD și Descarcerarea. De asemenea, a intervenit și un echipaj SAJ. Şoferii celor două autoturisme au suferit multiple traumatisme, fiind preluați de ambulanțe și transportati la UPU Bacău.

Pe acelaşi subiect

DRDP Iaşi a publicat imagini de la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedie după tragedie pe drumurile din Bacău

Șapte persoane au murit, duminică, în urma unui accident rutier pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, iar alte cinci au fost rănite. Un microbuz şi o maşină cu volan pe dreapta s-au izbit frontal. Unul dintre şoferi şi-a pierdut soţia, fiica, mama şi soacra, iar celălalt - soţia şi doi copii. Este cea mai mare tragedie rutieră petrecută în România în ultimii doi ani.

Trei zile mai târziu, pe 28 iulie, o altă nenorocire a avut loc în Bacău, de această dată în comuna Ițești, sat Dumbrava. Trei tineri și-au găsit sfârșitul, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Accidentul a avut un singur supravieţuitor, o tânără de 23 de ani, care a fost preluată de SAJ și transportată la UPU Bacău.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Bereşti-Bistriţa, în Bacău. O maşină a luat foc după impact - VIDEO