Antena Meniu Search
x

Accident cumplit pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Şase persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre două maşini

Şase persoane din Giurgiu au fost transportate de urgenţă la spitale din Bucureşti şi Giurgiu, în urma unui accident rutier produs miercuri seara pe DN 5, în localitatea Adunaţii Copăceni. La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe SAJ, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.12.2022, 21:35

Accident Giurgiu
Şase persoane au fost transportate la spital, în urma producerii accidentului - Facebook / Realitatea de Giurgiu

Şase persoane au fost transportate la spitale din Bucureşti şi din Giurgiu, în urma producerii, miercuri seară, a unui accident pe DN 5, în localitatea Adunaţii Copăceni.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe DN 5, pe sensul de mers spre capitală, după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în apropierea unei benzinării din localitatea Adunaţii Copăceni. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Detaşamentului Giurgiu şi Gărzii de Intervenţie Colibaşi, cu o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe SAJ. Salvatorii au constatat că în accident au fost rănite şase persoane, două dintre acestea fiind transportate la un spital din Bucureşti, iar patru la UPU Giurgiu", au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe DN 5, în judeţul Giurgiu. Şase persoane au fost rănite, în urma coliziunii dintre două maşini