Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident deosebit de grav în Bacău. Două persoane au fost dezmembrate la impactul cu un autoturism, încercând să traverseze șoseaua neregulamentar. Șoferul, în stare de șoc

Un accident din care a rezultat dezmbembrarea victimelor a avut loc pe DN2, la kilometrul 304, pe raza comunei Săulcești, în afara localității.

de Redactia Observator

la 18.11.2017 , 00:06

Un accident din care a rezultat dezmbembrarea victimelor a avut loc pe DN2, la kilometrul 304, pe raza comunei Săulcești, în afara localității.

Din datele poliției, se pare că un autoturism condus de un cetățean din Bacău, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se deplasa către Roman, a surpris și accidentat mortal două persoane din Constanța, o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 52 de ani, angajați neregulamentar în traversarea drumului public.

"In cauza s-a intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, urmand ca la finalul acestora sa fie prezentata o solutie de catre Parchetul competent. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase bauturi alcoolice anterior producerii accidentului", a precizat comisarul șef de poliție Nădejde Aurelian Constantin, șeful serviciului rutier Bacău.

Articolul continuă după reclamă

Se pare că cele două persoane au ieșit de la un restaurant din apropiere și au traversat drumul național, încercând să ajungă în parcare, fără să se asigure.

Șoferul a intrat în stare de șoc după oribilul accident și nu a putut oferi prea multe explicații, dar a precizat că pur și simplu s-a trezit cu cele două persoane în fața mașinii și nu a mai putut evita. Nu se cunoaște viteza cu care acesta circula.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident deosebit de grav în Bacău. Două persoane au fost dezmembrate la impactul cu un autoturism, încercând să traverseze șoseaua neregulamentar. Șoferul, în stare de șoc