Antena Meniu Search
x

Accident feroviar grav la Alexeni. Două persoane rănite, una în stare gravă, după ce un BMW a fost izbit în plin de un tren

Un accident feroviar a avut loc, duminică seară, în localitatea Alexeni, judeţul Ialomiţa. Două persoane au fost rănite, una dintre ele aflându-se în stare gravă.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 21:03

Două persoane rănite, una în stare gravă, după ce un BMW a fost izbit în plin de un tren
Două persoane rănite, una în stare gravă, după ce un BMW a fost izbit în plin de un tren - ISU Ialomiţa

Două persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare de înconștiență, după ce un tren de persoane a lovit o mașină. Potrivit ISU Ialomița, accidentul în care au fost implicate un tren de persoane și un autoturism a avut loc în localitatea Alexeni.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

În urma impactului au rezultat două victime. Acestea au fost monitorizate la fața locului și au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Una dintre victime, o femeie, se afla în stare de inconștiență, au transmis pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident feroviar grav la Alexeni. Două persoane rănite, una în stare gravă, după ce un BMW a fost izbit în plin de un tren