Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident grav cu 5 răniţi pe DN 6, la ieşirea din Caracal. Trei maşini s-au ciocnit violent

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate 3 maşini, la ieşirea din Caracal. Coliziunea s-a petrecut pe Drumul Naţional 6 şi a fost una violentă, cele trei maşini fiind grav avariate. 

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 07:15

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD. Salvatorii au găsit în total 5 victime: cei trei şoferi, un tânăr în vârstă de 19 ani, un altul în vârstă de 21 de ani, o femeie de 35 de ani, dar şi doi pasageri. Toţi au primit îngrijiri la faţa locului, iar apoi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Cei trei conducători auto au ieşit negativ la testarea cu etilotestul. 

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Fărcașele, județul Olt, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul București și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, din comuna Fărcașele.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au fost transportate la Spitalul municipal Caracal. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", au transmis autorităţile.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident grav cu 5 răniţi pe DN 6, la ieşirea din Caracal. Trei maşini s-au ciocnit violent