Antena Meniu Search
x

Accident grav cu 6 răniți în Dâmbovița. Microbuzul în care se aflau a intrat în TIR-ul care circula în faţă

Șase pasageri ai unui microbuz au fost răniți în urma unui accident produs în Dâmbovița. Microbuzul în care se aflau a intrat în TIR-ul din fața sa, pe Drumul Județean 711.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 15:46

Accidentul a avut loc, potrivit Poliției Dâmbovița, în afara localității Fierbinți. Un bărbat de 40 de ani, din Argeș, aflat la volanul unui microbuz, pe Drumul Județean 711, a intrat în coliziune cu un TIR care circula în fața sa, condus de un bărbat de 59 de ani, din Teleorman, transmite Mediafax. În urma impactului, șase pasageri au fost răniți.

Răniţii au primit îngrijiri medicale la locul accidentului

"Acționează Garda Vișina cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, Detașamentul Găești cu o ambulanță SMURD, și SAJ cu trei echipaje. 

La locul accidentului echipajele de intervenție au găsit un autocamion și un microbuz implicate. În urma evenimentului șase persoane au fost ranite ușor și primesc îngrijiri medicale la fața locului.  Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului", a transmis ISU Dâmboviţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident grav cu 6 răniți în Dâmbovița. Microbuzul în care se aflau a intrat în TIR-ul care circula în faţă