Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident grav, cu doi morţi şi un rănit, în Doicești. Maşina în care se aflau cei trei bărbaţi a izbit un TIR şi s-a făcut bucăţi

Accident mortal în Doicești, județul Dâmbovița. O maşină în care se aflau trei bărbaţi a izbit un TIR pe DN 71, iar impactul le-a fost fatal celor doi pasageri din autoturism. A treia victimă a fost transportată la UPU Târgoviște.

de Redactia Observator

la 03.12.2022 , 22:04

Doi bărbați au murit și unul a fost rănit grav, după ce mașina în care se aflau a lovit un TIR pe DN 71, în Doicești, județul Dâmbovița. La locul accidentului au fost mobilizate de urgență echipaje de intervenție de la Detașamentul Pucioasa cu două autospeciale dintre care una de descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale de la SAJ Dâmbovița.

Doi bărbaţi, morţi în accidentul din Dâmboviţa

Salvatorii au găsit trei victime, dintre care două încarcerate, inconștiente. Din nefericire pentru doi bărbați, pasageri în autoturism, a fost declarat decesul. A treia victimă a fost transportată la UPU Târgoviște.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii fac cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Accident grav, cu doi morţi şi un rănit, în Doicești. Maşina în care se aflau cei trei bărbaţi a izbit un TIR şi s-a făcut bucăţi