Antena Meniu Search
x
LIVE

Accident grav în Caraş-Severin: două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit. Planul roşu a fost activat

23 de persoane au fost implicate într-un grav accident petrecut în localitatea Teregova din judeţul Caraş-Severin, după ce două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit. A fost activat Planul roşu de Intervenţie. 10 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportate la spital în funcție de starea acestora. 

De Cristina Dimulescu la 15.04.2022, 15:28

Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş- Severin, două microbuze, fiecare cu 8 plus 1 locuri, dar şi un autoturism, au fost implicate în accident. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 6, între Orşova şi Caransebeş, la intrare în localitatea Teregova, în judeţul Caraş-Severin. 

Două persoane sunt încarcerate

A fost activat Planul roşu de intervenţie. Salvatorii intervin cu o autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD şi 6 echipaje medicale SAJ. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, în zona în care a avut loc accidentul rutier.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident grav în Caraş-Severin: două microbuze şi un autoturism s-au ciocnit. Planul roşu a fost activat