Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav în Dâmboviţa. Un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat într-un şanţ. 8 oameni, transportaţi la spital

Un microbuz în care se aflau 13 persoane a fost implicat, marţi seară, într-un accident rutier pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa. 8 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş. Traficul rutier a fost reluat, valorile fiind ridicate.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 21:54

Un microbuz în care se aflau 12 persoane a intrat în șanț, marți, pe DN7 - Fețeni, județul Dâmbovița. Polițiștii transmit că în urma impactului au rezultat opt victime, cu leziuni ușoare din investigațiile de la fața locului, care au fost transportate la spital.

„Intervenție în cazul unui eveniment rutier în comuna Valea Lungă, satul Feteni. Detașamentul Găești intervine cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 4 echipaje SAJ DB. Concomitent sunt asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, anunță ISU Dâmbovița.

Polițiștii anunță că valorile de trafic sunt ușor ridicate în zonă.

8 persoane au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

„Din primele date, un microbuz în care s-ar fi aflat 12 pasageri ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în șanț. Traficul este blocat”, transmite IPJ Dâmbovița.

Infotrafic anunță că microbuzul s-a răsturnat lateral, în urma unei defecțiuni asupra unei anvelope.

„A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru intervenția echipajelor de specialitate”, potrivic Centrului Infotrafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident grav în Dâmboviţa. Un microbuz cu 13 persoane s-a răsturnat într-un şanţ. 8 oameni, transportaţi la spital