Antena Meniu Search
x
LIVE

Accident grav în Ialomița: Două persoane au fost rănite, după ce mașina lor a căzut de pe un pod într-un canal betonat de irigaţii

Două persoane au fost rănite grav, la ieşirea din municipiul Urziceni către Buzău, după ce mașina în care erau s-a prăbușit de pe un pod  şi a căzut în gol într-un canal de irigaţii betonat.

De Redactia Observator la 07.03.2023, 14:32

Potrivit IPJ Ialomiţa, un bărbat de 73 de ani care conducea un autoturism pe DN 2 a pierdut controlul direcţiei şi, la urcarea pe podul care traversează magistralele feroviare şi un canal betonat de irigaţii, maşina a căzut în canal.

Ambele persoane au fost rănite grav

În urma impactului, şoferul şi o pasageră de 70 de ani care îl însoţea au rămas încarceraţi şi pentru scoaterea lor a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Bărbatul era inconştient, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală din Bucureşti, iar pasagera din dreapta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la un spital tot din Bucureşti. 

În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident grav în Ialomița: Două persoane au fost rănite, după ce mașina lor a căzut de pe un pod într-un canal betonat de irigaţii