Antena Meniu Search
x

Accident grav în Ialomița: Două persoane au fost rănite, după ce mașina lor a căzut de pe un pod într-un canal betonat de irigaţii

Două persoane au fost rănite grav, la ieşirea din municipiul Urziceni către Buzău, după ce mașina în care erau s-a prăbușit de pe un pod  şi a căzut în gol într-un canal de irigaţii betonat.

de Redactia Observator

la 07.03.2023, 14:32

Potrivit IPJ Ialomiţa, un bărbat de 73 de ani care conducea un autoturism pe DN 2 a pierdut controlul direcţiei şi, la urcarea pe podul care traversează magistralele feroviare şi un canal betonat de irigaţii, maşina a căzut în canal.

Ambele persoane au fost rănite grav

În urma impactului, şoferul şi o pasageră de 70 de ani care îl însoţea au rămas încarceraţi şi pentru scoaterea lor a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Bărbatul era inconştient, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală din Bucureşti, iar pasagera din dreapta a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la un spital tot din Bucureşti. 

În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav în Ialomița: Două persoane au fost rănite, după ce mașina lor a căzut de pe un pod într-un canal betonat de irigaţii