Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav în judeţul Dolj: un bărbat a murit şi alte 7 persoane sunt rănite, în urma unui impact între două maşini şi o căruţă

O persoană a murit şi alte şapte sunt rănite, în urma unui accident rutier produs în oraşul Bechet, judeţul Dolj, între două autoturisme şi o căruţă. Din primele date, persoana care şi-a pierdut viaţa este un bărbat în vârstă de 54 de ani. Potrivit ISU Dolj, traficul rutier pe DJ 604 este blocat deocamdată.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 09:36

Un bărbat a murit şi alte 7 persoane sunt rănite, în urma unui impact între 2 maşini şi o căruţă
Un bărbat a murit şi alte 7 persoane sunt rănite, în urma unui impact între 2 maşini şi o căruţă - ISU Dolj

La faţa locului se intervine cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, două ambulanţe SAJ şi un elicopter SMURD.

Un bărbat de 54 de ani a decedat

"În dimineaţa zilei de 25 octombrie, în jurul orei 07.30, poliţiştii Poliţiei Oraşului Bechet au fost sesizaţi cu privire la producerea un accident rutier pe D.J. 604 A, între localităţile Mârşani şi Rojişte.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un atelaj hipo. Din primele date, un bărbat de 54 de ani a decedat, alte şapte persoane fiind rănite. 

Cercetările sunt în plină desfăşurare, traficul rutier pe DJ 604 A fiind blocat", a transmis ISU Dolj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident grav în judeţul Dolj: un bărbat a murit şi alte 7 persoane sunt rănite, în urma unui impact între două maşini şi o căruţă