Antena Meniu Search
x

Video Accident grav la ieșirea din Topolovățu Mare, în Timiș: Un biciclist a murit pe loc după ce a fost lovit de două mașini

Accidentul grav la ieșirea din Topolovățu Mare spre Lugoj, în județul Timiș. Un biciclist în vârstă de 44 de ani a murit pe loc după ce a fost lovit de două autoturisme care circulau în aceeași direcție.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 21:32

Vezi și

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, localitatea Topolovățu Mare, județul Timiș, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme și un biciclist. În urma impactului, biciclistul a decedat. Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului rutier", au transmis reprezentanții poliției, imediat după producerea accidentului.

Cum s-a produs accidentul din Topolovățu Mare, Timiș

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, accidentul a avut o dinamică specială: se pare că victima circula haotic pe carosabil, moment în care a fost lovită de o primă mașină. Autoturismul a intrat apoi într-o altă mașină, care la rândul ei a ricoșat într-un alt participant la trafic, ce a dat și el peste biciclist.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident grav la ieșirea din Topolovățu Mare, în Timiș: Un biciclist a murit pe loc după ce a fost lovit de două mașini