Antena Meniu Search
x

Video Accident grav pe DN 1A, la Butimanu, în Dâmbovița. Sunt 12 persoane rănite, a fost activat Planul Roșu de intervenție

Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri seară, pe DN 1A, pe raza localității Butimanu din judeţul Dâmboviţa. A fost activat Planul Roşu de intervenţie. Echipajele de prim ajutor au constatat că sunt 12 persoane rănite, din care una blocată în microbuz.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 21:31

Vezi și

"La sosirea echipajelor de intervenţie au fost identificate 12 persoane rănite, conştiente, dintre care una rămasă blocată în microbuz", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Au fost alocate nouă ambulanțe SMURD, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD şi o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU Bucureşti - Ilfov.

De la SAJ Dâmboviţa au fost alocate 7 ambulanţe. "Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", precizează IPJ Dâmboviţa. Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav pe DN 1A, la Butimanu, în Dâmbovița. Sunt 12 persoane rănite, a fost activat Planul Roșu de intervenție