Antena Meniu Search
x

Accident grav lângă Satu Mare, șofer salvat din stop cardio-respirator

Accident grav lângă Satu Mare, între localitățile Odoreu și Băbășești, pe DN 19F. Patru persoane au fost rănite, dintre care una a intrat în stop cardio-respirator, după ce două mașini s-au izbit frontal. Între victime se află și o femeie gravidă.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 09.07.2019, 14:20

Accident grav lângă Satu Mare, între localitățile Odoreu și Băbășești, pe DN 19F. Patru persoane au fost rănite, dintre care una a intrat în stop cardio-respirator, după ce două mașini s-au izbit frontal. Între victime se află și o femeie gravidă.

Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat că accidentul a avut loc marţi la prânz, între localităţile Odoreu şi Băbăşeşti, pe DN 19F, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal, din primele date în urma conducerii pe contrasens.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare au transmis că s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Accident lângă Satu Mare

"În jurul orei 12.00 am fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier între localitățile Odoreu și Băbășești pe DN 19F. O coliziune frontală între două autoturisme, din primele date se pare ca ar fi produsă pe fondul conducerii pe contrasens. Tot din primele date se pare ca ar fi implicate 4 victime, dintre care una este încarcerată. Traficul este blocat in acest moment", au transmis și reprezentanții IPJ Satu Mare.

Șofer salvat din stop cardio-respirator

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, două fiind încarcerate. Potrivit ISU Satu Mare, șoferul unei mașini a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat pe loc. Din fericire, victima a răspuns manevrelor, fiind transportată la UPU de către SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Mașină distrusă lângă Satu Mare

De asemenea, la UPU au fost transportate o persoană cu politraumatisme, o femeie însărcinată în patru luni, cu traumatisme la o mână şi la un picior, precum şi o altă persoană, tot cu traumatisme la o mână şi un picior.

Accident cu patru victime în Satu Mare

Traficul pe DN 19F a fost complet blocat. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav lângă Satu Mare, șofer salvat din stop cardio-respirator