Antena Meniu Search
x

Femeie moartă după ce un tânăr de 20 ani s-a înfipt cu mașina într-un copac, în goana spre aeroport

Un accident grav s-a produs vineri la amiaza pe DN 22A Tulcea-București, între localitățile Cataloi și Nalbant. O femeie a murit după ce un șoferul mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un copac, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.09.2020, 18:22

Atenție, imagini cu impact emoțional Vezi și
  • Cinci persoane au ajuns la spital în urma impactului
  • Șoferul ar fi ieșit de pe carosabil din cauza neatenției

Din primele informații, șoferul, un tânăr de 20 ani din localitatea Nicolae Bălescu, a părăsit partea carosabilă și s-a înfipt cu autoturismul direct într-un copac. Acesta ar fi fost preocupat de telefonul mobil în momentul în care a pierdut direcția.

Impactul a fost devastator. Tânărul dar și pasagerul din dreapta-față, au femeie, au rămas captivi între fiarele contorsionate. Alte trei persoane, care se aflau pe bancheta din spate, au ajuns la spital.

Pasagera din dreapta, care a suferit răni extrem de grave, a fost resuscitată pe șosea, însă echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Mama șoferului spune că acesta se grăbea să ajungă la aeroport, deoarece acea avion spre Germania. Tânărul avea permis de doar trei luni.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie moartă după ce un tânăr de 20 ani s-a înfipt cu mașina într-un copac, în goana spre aeroport