Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Dâmboviţa. Patru persoane au ajuns la spital, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit o altă maşină

Accident groaznic în Dâmboviţa, în comuna Niculeşti. Patru persoane au ajuns la spital după ce un şofer a depăşit banda şi a lovit un alt autoturism, în care se aflau patru bărbaţi, toţi răniţi. 

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 09:34

Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital în urma unui accident produs vineri dimineața pe un drum județean din Dâmbovița. Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc în comuna Niculești.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 de ani din Buftea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 101B, ar fi intrat într-o mașină condusă de un bărbat de 53 de ani din Răcari. În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului de 53 de ani și a pasagerilor din autoturismul acestuia, respectiv trei bărbați cu vârste cuprinse între 37 și 63 de ani, potrivit Mediafax.

ISU Dâmbovița anunță că cele patru persoane au fost evaluate de către echipajele medicale, ulterior fiind transportate la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Dâmboviţa. Patru persoane au ajuns la spital, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit o altă maşină