Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Suceava, după ce un camion cu struguri s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş. O femeie a rămas încarcerată

Un camion încărcat cu struguri s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, pe drumul naţional DN 17, în Pasul Mestecăniş din judeţul Suceava. O persoană a fost rănită, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 13:10

- Shutterstock

Potrivit acestora, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri.

"Se aşteaptă o macara pentru a repune camionul pe roţi", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, potrivit Agerpres.

La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava a transmis că pompierii intervin la locul accidentului alături de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. În eveniment au fost implicate două persoane, respectiv şoferul şi o pasageră, femeia fiind încarcerată.

"Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ. La sosirea echipajelor, pasagera, conştientă şi cooperantă, se afla în habitaclul autotrenului, având un membru superior blocat. După extragerea acesteia, a fost predată echipajului SAJ şi este transportată la UPU Suceava", au precizat oficialii ISU. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Suceava, după ce un camion cu struguri s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş. O femeie a rămas încarcerată