Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic la Brăila, cu răniți în stare gravă, după ce un taximetrist a întors brusc pe linia continuă. Un BMW l-a luat în plin și l-a aruncat în alte mașini

Astazi a avut loc accident rutier grav la Brăila, soldat cu doi raniti, cauzat de inconstienta unui taximetrist.

de Redactia Observator

la 17.11.2017 , 20:24

Astăzi a avut loc accident rutier grav la Brăila, soldat cu doi răniți, cauzat de inconstienta unui taximetrist.

Potrivit primelor informatii, taximetristul circula dinspre 1 decembrie 1918 spre Albinei, iar cand a intors pe linia continua pentru a intra in statia taxi a lovit in plin un autoturism marca BMW care se deplasa regulamentar spre 1 decembrie 1918. 

Dupa impactul puternic masina taximetristului a ricosat in alte taxi-uri care se aflau in statie, iar BMW-ul s-a oprit intr-un stalp. Taximetristul a fost transportat in stare grava la UPU Braila. La spital a fost transportat si soferul BMW-ului, in varsta de aproximativ 23 de ani, fiul preotului Daniel Bogdan de la biserica „Sf. Dimitrie cel Nou”. 

Articolul continuă după reclamă

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Cei doi soferi implicati in accident au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Accident groaznic la Brăila, cu răniți în stare gravă, după ce un taximetrist a întors brusc pe linia continuă. Un BMW l-a luat în plin și l-a aruncat în alte mașini