Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Ilişeşti, pe DN 17. Trei persoane au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul şi a ajuns cu maşina în şanţ

Accident groaznic la Ilişeşti, pe drumul naţional DN 17. Trei persoane au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 13:16

- ISU Suceava

Trei persoane rănite au fost transportate, miercuri, la Unitatea Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Suceava, după ce un autoturism s-a răsturnat pe drumul naţional DN 17, în zona localităţii Ilişeşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare

Potrivit sursei citate, cele trei victime se aflau autoturismul care a părăsit carosabilul şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. ISU Suceava a precizat că una dintre persoane a rămas încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru a fi extrasă, potrivit Agerpres.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele producerii accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident groaznic la Ilişeşti, pe DN 17. Trei persoane au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul şi a ajuns cu maşina în şanţ