Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul din Huedin. Impact devastator, 3 morţi, şoferul vinovat fost poliţist dat afară din sistem (Video)

Un impact devastator din care au rezultat 3 morţi şi 2 răniţi, a avut loc în judeţul Cluj, pe DN 1, la kilometrul 531, la ieşire din Huedin. Un autoturism Audi, care circula cu viteză foarte mare, a lovit frontal, într-o curbă, un Peugeot.

Un impact devastator din care au rezultat 3 morţi şi 2 răniţi, a avut loc în judeţul Cluj, pe DN 1, la kilometrul 531, la ieşire din Huedin.

Un autoturism Audi, care circula cu viteză foarte mare, a lovit frontal, într-o curbă, un Peugeot.

Ambele persoane din maşina lovită de Audi au murit. Şoferul autoturismului Audi a murit, iar pasagerii din maşină au fost transportaţi la spital.

Pe acelaşi subiect

Şoferul vinovat de accident este un anume Simion Moldovan, cunoscut în Huedin. A fost poliţist, însă a fost dat afară din sistem pentru comportament inadecvat, a fost prins beat la volan şi a distrus domeniul public.

O înregistrare cu Simion Moldovan îl arată, cu doar o lună în urmă, prăbuşit lângă maşină, sub influenţa unor substanţe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginile de la accident sunt devastatoare. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşini au sărit pe câmp, inclusiv motorul maşinii Peugeot lovite de Audi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul din Huedin. Impact devastator, 3 morţi, şoferul vinovat fost poliţist dat afară din sistem (Video)