Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Constanța: o mașină cu 7 persoane, între care 3 copii, s-a făcut praf

Accident teribil la ieșire din localitatea Ovidiu, în Constanţa. Sunt şase victime, trei fiind copii. Elicopterul SMURD a fost chemat la intervenşie pentru a prelua unul dintre minori.

de Redactia Observator

la 15.07.2018 , 20:53

Accident teribil la ieșire din localitatea Ovidiu, în Constanţa. Sunt șapte victime, trei fiind copii. Elicopterul SMURD a fost chemat la intervenşie pentru a prelua unul dintre minori.

Accidentul s-a produs într-o curbă, la ieșirea din localitatea Ovidiu, județul Constanța.

Mașina a intrat cu viteză într-o curbă și a ieșit în decor. Din primele informaţii, în automobil erau 7 persoane - 4 adulți și 3 copii, care circulau pe direcția Ovidiu Kogălniceanu.

Articolul continuă după reclamă

Cei trei copii aflaţi în maşină au vârste de 3 ani, 5 ani, respectiv 9 ani.

Pe acelaşi subiect

Imagini dramatice au fost surprinse de martori la locul impactului. Medicii s-au străduit să acorde primul ajutor copiilor răniți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La fața locului au fost trimise mai multe echipajee ale ISU Dobrogea –  o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospeciala de descarcerare, elicopterul SMURD și 3 trei ambulanțe ale SAJ.

Șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0,18 in aerul expirat. Cauza accidentului este neatenție in conducere și neadaptarea vitezei la configurația drumului în curbă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accident grav în Constanța: o mașină cu 7 persoane, între care 3 copii, s-a făcut praf