Antena Meniu Search
x

Accident în Buzău: Un microbuz în care se aflau 18 persoane a lovit un cal. Doi oameni au fost răniţi

Un microbuz în care se aflau 18 persoane a lovit un cal, sâmbătă dimineaţă, pe un drum din comuna băcăuană Izvorul Berheciului. În urma impactului, doi dintre ocupanţii autovehiculului au avut nevoie de asistenţă medicală, ceilalţi 16 fiind preluaţi de un alt microbuz.

de Redactia Observator

la 21.10.2023, 11:36

- Shutterstock

Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 7:00, în satul Obârşia din comuna Izvorul Berheciului, unde un cal lăsat nesupravegheat a intrat pe carosabil, fiind lovit de un microbuz în care se aflau 18 persoane. 

În urma impactului, două dintre persoanele aflate în microbuz au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi duse la spital, relatează News. Ceilalţi pasageri au fost preluaţi de un alt autovehicul şi şi-au continuat călătoria.

La locul accidentului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident în Buzău: Un microbuz în care se aflau 18 persoane a lovit un cal. Doi oameni au fost răniţi