Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident în lanţ cu 10 victime, în Suceava. Planul Roşu de intervenţie, activat după ce 3 maşini s-au ciocnit una după alta

Trei autoturisme în care se aflau 10 persoane au fost implicate într-un accident în lanţ produs miercuri, pe drumul naţional 2, în judeţul Suceava.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 12:31

Având în vedere numărul mare al persoanelor implicate, autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. Două dintre cele trei persoane evaluate au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava, transmite ISU Suceava, iar cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.  Începând cu ora 11:56 autorităţile din Suceava au decis dezactivarea planului roşu de intervenţie.

Planul roşu de intervenţie a fost activat 40 de minute

Începând cu ora 11:56, autorităţile din Suceava au decis dezactivarea Planului roşu de intervenţie. Două dintre cele zece persoane implicate în accident au fost duse la spital, iar a treia victimă a refuzat să fie dusă pentru investigaţii medicale suplimentare.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2, pe raza localităţii Dănila. 

Pe acelaşi subiect

„Datorită numărului mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a intervenţiei, cu ora 11:18, la nivelul judeţului Suceava s-a activat Planul roşu de intervenţie”, anunţă ISU Suceava.

10 victime implicate în accident

La locul accidentului intervin pompierii militari cu 4 ambulanţe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două autospeciale folosite pentru transport personal şi victime multiple, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava. 

„În eveniment au fost implicate 10 persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conştiente şi cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la faţa locului”, precizează reprezentanţii ISU Suceava. 

Două dintre cele trei persoane evaluate sunt transportate la unitatea de primiri urgenţe Suceava, transmite ISU Suceava. Cea de-a treia victimă refuză transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ cu 10 victime, în Suceava. Planul Roşu de intervenţie, activat după ce 3 maşini s-au ciocnit una după alta