Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 7 victime, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz la ieşire din Mediaş spre Sighişoara. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

Grav accident, seara trecută, pe DN 14, la ieşire din muncipiul Mediaş spre Sighişoara. Şapte persoane au fost grav rănite, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz care venea din sens opus. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de poliţie.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 07:48

Vezi și

Din cauza numărului mare de victime, în judeţul Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

"ISU Sibiu intervine de urgență în aceste momente la un accident rutier pe DN 14 la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu, în care sunt implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane. În accident sunt implicate 9 persoane dintre care una încarcerată. 

A fost activat planul roșu de intervenție începând cu ora 18:30. 

La fața locului sunt mobilizate 

Pe acelaşi subiect

- două echipaje SMURD dintre care unul cu medic 

- o autospecială de descarcerare 

- una de transport personal și victime multiple 

- una de stingere 

- trei ambulanțe SAJ", a transmis ISU Sibiu.

Şapte persoane au fost rănite în accident

Coliziunea a avut loc între 2 autovehicule care circulau din sens opus, mai precis un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Sighișoara și un microbuz în care se aflau 4 pasageri, la volanul căruia se afla un bărbat de 23 de ani, domiciliat în județul Mureș.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, 7 persoane au fost rănite, astfel: șoferul de 36 de ani și pasagera din autoturismul său - o femeie de 33 de ani din Sighișoara -, șoferul microbuzului și cei 4 pasageri, mai exact un bărbat în vârstă 47 de ani din Mureș, 2 femei din Mediaș, în vârstă de 31 de ani și 36 de ani și un medieșean în vârstă de 23 de ani.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

Traficul din zonă a fost blocat zeci de minute. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla în ce circumstanţe s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cu 7 victime, după ce o maşină s-a ciocnit frontal cu un microbuz la ieşire din Mediaş spre Sighişoara. A fost activat Planul Roşu de intervenţie