Antena Meniu Search
x

Foto Accident în lanţ între 4 maşini pe şoseaua de centură Alba Iulia. Trei persoane, între care şi un deputat PNL, rănite în impact

Patru autoturisme au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. În cele patru autovehicule se aflau şase persoane, trei dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 25.06.2024 , 14:27

Evenimentul rutier a avut loc pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, unde patru autovehicule au intrat în coliziune. „Din informaţiile primite ar fi vorba despre 4 auto implicate, 6 participanţi la trafic”, transmite ISU Alba. Trei dintre cei implicaţi sunt răniţi. 

Un stâlp de electricitate a fost lovit

Unul dintre cei răniţi în accident este deputatul PNL Alin Ignat, el fiind transportat la spital alături de soţia sa, au precizat surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Un bărbat de 71 de ani, din Stremţ, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, ar fi efectuat un viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Acesta era condus, în aceeaşi direcţie, de către un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, care se afla angajat într-o depăşire regulamentară, comunică IPJ Alba.

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj de la Electrica, deoarece o maşină a lovit un stâlp de electricitate, au menţionat reprezentanţii ISU Alba. În urma accidentului, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Accident în lanţ între 4 maşini pe şoseaua de centură Alba Iulia. Trei persoane, între care şi un deputat PNL, rănite în impact