Antena Meniu Search
x

Video Accident în lanţ la Timişoara. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit alte două maşini. O persoană a fost rănită

Un accident de circulaţie în care au fost implicate treu autoturisme s-a produs în această după-amiază în Timişoara. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.09.2021, 21:59

Vezi și

Un tanar în vârstă de 25 de ani a condus un autoturism în Piata Mărăşti, dinspre strada Oituz, mergând către strada Alexandru Ioan Cuza. Şoferul a efectuat virajul la dreapta, intrând pe contrasens.

Autoturismul intrat in coliziune cu un alt vehicul condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, pe care l-a proiectat intr-un al treilea autoturism, care se deplasa tot din sensul opus de mers şi care era condus de o femeie in vârsta de 35 de ani.

În urma impactului, şoferul de 31 de ani a fost rănit şi transportat la spital. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ la Timişoara. Şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit alte două maşini. O persoană a fost rănită