Antena Meniu Search
x

Accident incredibil la Iaşi, provocat de un şofer băut. Un tânăr a scăpat ca prin miracol din faţa maşinii (Video)

Imaginile zilei vin de la Iaşi, unde s-a produs un accident desprins parcă din filmele de acţiune.

Vezi și

Imaginile zilei vin de la Iaşi, unde s-a produs un accident desprins parcă din filmele de acţiune. O fracţiune de secundă a făcut diferenţa între viaţă şi moarte pentru un bărbat care încerca să urce la volanul maşinii parcate. Omul a apucat să facă doar doi paşi şi să fugă din calea unei alte maşini, scăpată de sub control de un şofer băut.

Martorii şi toţi cei care au urmărit apoi imaginile cred că este vorba despre un miracol. În sensul în care tânărul care încerca să urce la volanul maşinii parcate a trecut practic pe lângă moarte. După ce a deschis portiera, bărbatul a avut timp să vadă bolidul care vine către el şi să se ferească. A fost însă împins câţiva metri mai în faţă, în timp ce maşina lui este izbită şi trimisă direct în stâlp. Şocat, tânărul s-a ridicat apoi şchiopătând. Nu a fost rănit nici şoferul autoturismului scăpat de sub control. Imediat după impact, s-a baricadat în maşină şi a fost scos de acolo de agenţii de la Brigada Rutieră, pe care i-ar fi înjurat. Testat cu etilotestul, rezulatul a fost de 0,89 mh/l alcool pur în aerul expirat, aşa că a petrecut o noapte în arest. A fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Accident incredibil la Iaşi, provocat de un şofer băut. Un tânăr a scăpat ca prin miracol din faţa maşinii (Video)