Antena Meniu Search
x

Accident INCREDIBIL la Ploieşti, unde o maşină a rămas suspendată pe şine şi a fost IZBITĂ în plin de tren (VIDEO)

Accident incredibil petrecut vineri după-miază la Ploieşti, unde o maşină a rămas suspendată pe şine şi a fost izbită în plin de tren.

Accident incredibil petrecut vineri după-miază la Ploieşti, unde o maşină a rămas suspendată pe şine şi a fost izbită în plin de tren.

Un şofer prea grăbit a crezut că poate trece cu autoturismul peste calea ferată, pe sub un pasaj rutier care traversează liniile de cale ferată. Maşina i-a rămas însă suspendată pe şine şi trenul nu a mai putut să o evite.

Potrivit unor surse din cadrul CFR, șoferul unui Logan MCV cu numere de Prahova șoferul a abandonat maşina şi a fugit de la fața locului. Circulația feroviară pe ruta Ploiești Sud - Măneciu este întreruptă total la această oră.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursă foto: observatorulph.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident INCREDIBIL la Ploieşti, unde o maşină a rămas suspendată pe şine şi a fost IZBITĂ în plin de tren (VIDEO)