Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident înfiorător cu trei tinere, filmat în Suceava. Șoferița băută aproape că a retezat cu mașina un stâlp din beton

O cameră de supraveghere a surprins un accident extrem de violent, noaptea trecută, pe o stradă din municipiul Suceava. În imagini se vede cum un Ford care rulează cu viteză începe să derapeze, după care intră cu viteză într-un stâlp din beton aflat pe marginea drumului. În mașină se aflau șoferița de 21 de ani, care a urcat la volan băută, și alte două tinere. 

de Veronica Micu

la 31.03.2023 , 15:00

Alarma a fost dată la ora 3:23, apelul la 112 anunțând un accident pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. Impactul a fost atât de puternic, încât stâlpul a fost aproape retezat, iar motorul a zburat pe șosea. "Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, la un accident rutier produs în municipiul Suceava. La locul evenimentului au identificat trei persoane de sex feminin, neîncarcerate, conștiente și cooperante. În urma evaluărilor de la fața locului, o persoană în vârstă de 20 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate", au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Șoferița de 21 de ani era băută

Potrvit IPJ Suceava, șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi și

"În această dimineață, în jurul orei 3.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul central din localitate. Echipajul deplasat la fața locului a constatat faptul că o tânără în vârstă de 21 de ani, în timp ce se deplasa cu atutoturismul pe strana Ana Ipătescu, pe fondul vitezei excesive, dar și a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp de iluminat public aflat pe direcția sa de mers. În urma impactului, au rezultat avarii la nivelul autoturismului, dar și vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto. Fiind testată cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferiței fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Polițiștii continuă cercetările, întocmind în cauză un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, dar și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Angela Bertea - 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Accident înfiorător cu trei tinere, filmat în Suceava. Șoferița băută aproape că a retezat cu mașina un stâlp din beton