Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător în Cluj, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens. Bucăți din caroserii s-au împrăștiat pe șosea

Două autoturisme, o autoutilitară și un autobuz au fost implicate luni dimineața într-un accident în zona comunei clujene Florești. O femeie a murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital. Conform IPJ Cluj, accidentul s-a produs pe DN1 E60, în afara localității Florești. Imaginile de la faţa locului arată bucăţi din maşini împrăştiate pe şosea.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 08:37

Vezi și

Traficul e blocat în zona localităţii Luna de Sus, comuna Floreşti, lângă Cluj Napoca, după un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară şi un autobuz de la compania de transport public. O femeie a murit, iar alte două persoane au fost transportate la spital.

Tragedia din Cluj, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens

O femeie care conducea o maşină spre municipiul Cluj Napoca ar fi intrat pe contrasens, izbindu-se de o autoutilitară. Aceasta ar fi intrat în alt autoturism de pe acelaşi sens de mers, iar prima maşină a acroşat autobuzul. Potrivit ISU Cluj, într-unul dintre autoturisme două femei de aproximativ 50 de ani au rămas încarcerate, fiind extrase de pompieri. Din păcate, în cazul uneia dintre ele s-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără succes, medicii declarând decesul victimei. Cealaltă femeie a fost transportată la spital, unde a ajuns şi un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Pasagerii din autobuz nu au avut probleme medicale. 

Imaginile de la faţa locului arată bucăţi din maşini împrăştiate pe şosea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Cluj, după ce o șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens. Bucăți din caroserii s-au împrăștiat pe șosea