Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător în Mehedinți: au murit două tinere de 18 și 22 de ani și un tânăr de 19 ani, după impactul cu un TIR

Un accident înfiorător s-a produs marți seară, la ieşirea din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, în județul Mehedinți. Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, două fete şi un băiat, au murit în urma unui impact devastator cu un TIR. Paramedicii au încercat să-i resusciteze, însă fără succes. Erau în stare de inconștiență și încarcerați atunci când au ajuns echipajele de urgență.

de Redactia Observator

la 16.05.2023, 22:39

accident Mehedinți 16 mai 2023
Accident înfiorător în Mehedinți: au murit două tinere de 18 și 22 de ani și un tânăr de 19 ani, după impactul cu un TIR - ISU Mehedinți

"Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura", a transmis, marţi seară, ISU Mehedinţi.

Atenție, imagini care pot afecta emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sursa citată a precizat că la locul evenimentului, au fost mobilizate şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Trei tineri morți în accidentul de la Vânju Mare, din Mehedinți

"În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani şi un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconştienţă, în stop cardio-respirator", au mai transmis pompierii.

Aceştia au explucat că, după extragerea victimelor, s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD şi SAJ.

"Din păcate, aceştia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declaraţi decedaţi de către medicul SAJ", a precizat sursa citată.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Mehedinți: au murit două tinere de 18 și 22 de ani și un tânăr de 19 ani, după impactul cu un TIR