Antena Meniu Search
x

Video Alex a sfârșit într-un morman de fiare, la doar 23 de ani. Mașina tânărului s-a făcut praf într-un sens giratoriu din Năvodari

Alex, un tânăr în vârstă de doar 23 de ani, a murit într-un accident înfiorător. O viață sfârșită brutal, într-un morman de fiare, după ce a intrat cu mașina în sensul giratoriu de la intrarea în Năvodari, dinpre Lumina. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din față a autoturismului a fost efectv zdrobită, iar părți din caroserie s-au împrăștiat pe șosea. Salvatorii l-au găsit pe băiat încarcerat, declarat ulterior decedat de echipajul de terapie intensivă mobilă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.05.2023, 13:14

Vezi și

Tragedia a avut loc în noaptea de duminică spre luni. În jurul orei 1.00, un apel la 112 anunța un accident cumplit la intrarea în Năvodari.  

"În jurul orei 1.00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier în Năvodari, cu un autoturism răsturnat, care ulterior a luat foc. Au fost alertate mai multe forțe din cadrul ISU Dobrogea: din cadrul Stației Midia - o autospecială de stingere și un echipaj de prim ajutor, din cadrul Detașamentului Fripis o descarcerare, iar din cadrul Detașamentului Palas un echipaj de terapie intensivă mobilă și o ambulanță din cadrul SAJ Constanța", a informat ISU Dobrogea după accident.

Din nefericire, ajutorul pentru Alex a fost în zadar.

Pompierii l-au găsit pe tânăr blocat în mormanul de fiare, l-au descarcerat, însă echipajele de prim-ajutor nu l-au mai putut readuce la viață, fiind declarat decedat. De altfel, imaginile de la locul tragediei arată dimensiunea dezastrului.

Pe acelaşi subiect

Alex, plâns de familie și prieteni

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe. Familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alex își iau rămas bun de la cel pe care l-au pierdut prea devreme.  Tânărul din Năvodari avea doar 23 de ani. 

"Dumnezeu să-l odihnescă iî pace!!! Ai plecat prea devreme, Alex" / "Drum lin către îngeri, Alex" / "Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ai plecat în floarea vârstei dintre noi, îngerii să te păzească suflet bun și blând, drum lin către stele" / "Odihnește-te în pace prieten drag!!!!!".

Filmul tragediei din Năvodari. Ce spun polițiștii 

"La data de 15 mai, în jurul orei 01.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, în apropiere de intersecția cu strada Câmpului din orașul Năvodari, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 23 de ani, ar fi condus un autoturism, pe DJ 226, și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un sens giratoriu. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto", au transmis reprezentanți IPJ Constanța.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alex a sfârșit într-un morman de fiare, la doar 23 de ani. Mașina tânărului s-a făcut praf într-un sens giratoriu din Năvodari