Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident între beţivi la Botoşani. Un şofer beat a lovit un pieton, la fel de beat. Niciunul nu a anunţat accidentul

Accident între doi botoşăneni beţi. Un şofer beat a lovit un pieton, la fel de beat. Niciunul nu a anunţat accidentul.

de Redactia Observator

la 26.12.2017 , 18:09

Accident între beţivi la Botoşani. Un şofer beat a lovit un pieton, la fel de beat. Niciunul nu a anunţat accidentul

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlăsineşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal D.C.14, pe raza satului Sârbi, com.Vlăsineşti, a surprins şi accidentat un bărbat de 40 ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă, în acelaşi sens de mers al autoturismului.

După impact, conducătorul auto a condus victima la domiciliul ei, fără a anunţa organele de poliţie despre producerea evenimentului.

La scurt timp, conducătorul auto a fost depistat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge, cea de a doua fiind refuzată.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, pietonul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijilor medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea ori modificarea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident între beţivi la Botoşani. Un şofer beat a lovit un pieton, la fel de beat. Niciunul nu a anunţat accidentul