Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav la Cluj! O mașină s-a răsturnat după ce a acroșat un troleibuz. A fost activat planul roșu (Video)

Un accident grav a avut loc, marți după-amiază, pe Calea Moților din Cluj-Napoca, o mașină răsturnându-se în mijlocul drumului după ce a acroșat un troleibuz.

de Redactia Observator

la 21.08.2018 , 18:27

Un accident grav a avut loc, marți după-amiază, pe Calea Moților din Cluj-Napoca, o mașină răsturnându-se în mijlocul drumului după ce a acroșat un troleibuz.

Pompierii au intervenit timp de mai multe minute pentru descarcerarea șoferului autoturismului care s-a răsturnat, acesta fiind în final transportat la spital, în stare destul de gravă.

Dinamica accidentului este una complicată, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, urmând să se stabilească exact ce anume s-a întâmplat.

Articolul continuă după reclamă

„Conform primelor informații un conducător auto care circula pe prima bandă ar fi efectual un viraj pentru a pătrunde pe cea de-a două bandă de circulație, moment în care șoferul autovehiculului care se afla pe cea de-a doua bandă ar fi fost determinat să facă pentru a evita coliziunea un viraj și să intre pe banda destinată mijloacelor de transport în comun, astfel că a acroșat un autobuz, iar ulterior și pe vehiculul aflat pe prima bandă. Urmează să se stabilească exact mecanismul de producere a accidentului. Rănit grav este șoferul din autovehiculul care a acroșat troleibuzul. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Carmen Pompaș, purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accident grav la Cluj! O mașină s-a răsturnat după ce a acroșat un troleibuz. A fost activat planul roșu (Video)