Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident mortal, filmat în Piatra Neamţ. Un tânăr de 19 ani s-a înfipt cu motocicleta într-un autobuz

Un accident mortal a fost surprins de camerele de supraveghere la Piatra Neamţ. Un tânăr de 19 ani din Piatra-Neamţ a murit pe loc după ce a intrat cu motocicleta într-un autobuz.

de Angela Bertea

la 05.06.2024 , 14:18

Din primele date, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, şoferul autobuzului efectua o manevră de întoarcere şi nu s-ar fi asigurat corespunzător, nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei. Autobuzul era condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani din Gârcina, iar pe motor se afla un tânăr de 19 ani.

În momentul accidentului, în autobuz nu se aflau pasageri. Impactul a fost unul puternic, în urma căruia tânărul şi-a pierdut viaţa. Poliţiştii continuă cercetările, vor să afle cu exactitate care au fost cauzele care au dus la această tragedie. De asemenea, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vremea frumoasă îi îndeamnă pe tot mai mulţi motociclişti să iasă în trafic cu motoarele. Tocmai de aceea, spun specialiştii, recomandă atenţie sporită atât conducătorilor auto, cât şi motocicliştilor, pentru a evita astfel de incidente nefericite.

Vezi și
Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Accident mortal, filmat în Piatra Neamţ. Un tânăr de 19 ani s-a înfipt cu motocicleta într-un autobuz