Antena Meniu Search
x

Accident mortal în Galați. Un bărbat a sfârşit pe caldarâm, după ce a fost lovit în plin de o mașină când traversa neregulamentar

Un bărbat din judeţul Vrancea a murit E 87 după ce a fost lovit de o maşină când traversa prin loc nepermis, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 17:56

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost anunţaţi prin că pe E 87, la km 143, în judeţul Galaţi, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului, s-a stabilit că victima, un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Vrancea, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Galați. Un bărbat a sfârşit pe caldarâm, după ce a fost lovit în plin de o mașină când traversa neregulamentar