Antena Meniu Search
x

Accident cu doi bărbați morți și doi copii răniți grav, după impactul între un Fiat Idea și un TIR, la Julita, în Arad

Un accident mortal a avut loc la Arad, în urma căruia au murit doi bărbați, iar doi copii sunt în stare gravă. Este vorba despre două fetițe, în vârstă de 12 și 13 ani. Una dintre ele a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital, iar cealaltă cu ambulanța.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.07.2020, 18:25

Un accident cu doi morți a avut loc la Arad. Două fetițe sunt în stare gravă - ISU Arad

Accidentul a avut loc pe DN 7, în dreptul localităţii Julita, comuna Varadia de Mureş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei Bârzava, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, ulterior fiind trimis în sprijin echipajul SMURD TIM din Arad.

"În autoturism sunt 4 persoane, 2 adulți și 2 minori. Adulții sunt bărbați, încarcerați și inconștienți.

Ambele victime au fost descarcerare, din pacate sunt decedate. Cei doi minori, 2 fete, de 12 și 13 ani , sunt conștiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava. O fată a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă cu multiple traumatisme. A doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă, dar conștientă, și va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detașamentului de Pompieri Arad", informează ISU Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident cu doi bărbați morți și doi copii răniți grav, după impactul între un Fiat Idea și un TIR, la Julita, în Arad