Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident mortal la Vadu Moldovei, în Suceava. Un TIR și o mașină s-au izbit violent pe "Drumul Morții"

Accident mortal pe E85, supranumită "Șoseaua Morții", pe raza localității sucevene Vadu Moldovei. O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, după ce o mașină a intrat în coliziune cu un autoturism. Victima decedată a fost prinsă între fiarele contorsionate și a suferit răni deosebit de grave.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 14:57

Un accident grav a avut loc astăzi, 12 septembrie 2024, pe raza localității Vadu Moldovei, între un TIR și un autoturism. La fața locului au intervenit rapid pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În accident au fost implicate patru persoane: una în TIR și trei în autoturism. Din nefericire, persoana încarcerată a suferit răni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată.

Celelalte două victime, aflate în mașină, erau conștiente și cooperante, dar au suferit diverse traume. Au primit îngrijiri medicale la fața locului înainte de a fi transportate la spital pentru investigații suplimentare. Șoferul TIR-ului a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească.

Vezi și

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că traficul pe DN 2 se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 14:30.

Pe acelaşi subiect

E85, supranumită "Șoseaua Morții"

Șoseaua E8, cunoscută sub numele de "Șoseaua Morții", este renumită pentru numărul mare de accidente rutiere grave. Traseul traversează regiuni montane, caracterizate prin drumuri înguste, sinuoase și cu vizibilitate redusă, ceea ce contribuie semnificativ la riscul accidentelor.

În plus, starea drumului, adesea proastă și cu gropi, împreună cu traficul intens, inclusiv al camioanelor mari, agravează situația. Mai mult, pe unele porțiuni acostamentul este folosit drept bandă suplimentară, deși nu are dimensiunile necesare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Accident mortal la Vadu Moldovei, în Suceava. Un TIR și o mașină s-au izbit violent pe "Drumul Morții"