Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe DJ 240, în Negrilești. O mamă a murit sub ochii fetei de 14 ani, după ce a izbit un stâlp pe contrasens. Copila, luată cu elicopterul

O mamă din Focșani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a ajuns pe contrasens, iar după 200 de metri a lovit cu ușa un stâlp. Fiica ei, aflată în aututurism, a ajuns cu elicopterul la spital.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.06.2023, 15:30

Accident mortal pe DJ 240, în Negrilești
Accident mortal pe DJ 240, în Negrilești - IPJ Galaţi

Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DJ 240, în Negrilești, județul Galați. Din verificările preliminare a reieșit că o femeie de 42 de ani, din Focșani, județul Vrancea, aflată la volanul unei mașini, a ajuns pe sensul opus de mers, unde a rulat circa 200 de metri, după care o portieră a mașinii a izbit un stâlp de electricitate, aflat pe marginea străzii.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica ei, de 14 ani, care a suferit răni ușoare. Manevrele de resuscitare nu au avut rezultate, fiind constatat decesul femeii.

Fata a fost preluată de elicopterul SMURD Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sfântul Ioan" Galați pentru investigații medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe DJ 240, în Negrilești. O mamă a murit sub ochii fetei de 14 ani, după ce a izbit un stâlp pe contrasens. Copila, luată cu elicopterul