Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident mortal la ieşire din Urziceni, după un impact violent între două maşini. 4 victime, intervenţie a elicopterului SMURD (Video)

Un accident mortal a avut loc în judeţul Ialomiţa, pe DN 2, la ieșire din Urziceni către Coșereni.

de Redactia Observator

la 26.06.2020 , 21:04

Din accidentul rutier au rezultat 4 victime, 2 femei și 2 bărbați, aceștia din urmă fiind și conducătorii auto.

Cei doi șoferi au rămas prinși între fiarele contorsionate ale mașinilor, eliberarea lor necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare.

"La locul accidentului au intervenit cadre ale Detașamentului Urziceni cu 1 autospecială pentru descarcerare, precum și 3 echipaje ale SAJ Ialomiţa și un elicopter SMURD venit în sprijin din Capitală. Din nefericire, unul din conducătorii auto nu a putut fi salvat, având leziuni incompatibile cu viața. Cel de-al doilea, cu politraumatisme și în stare de conștiență, a fost scos și predat elicopterului SMURD în vederea transportului pe calea aerului către Spitalul de Urgență Floreasca.  Cele două femei, ambele pasagere ale uneia dintre mașini, prezintă traumatisme minore, sunt conștiente și au fost preluate pentru îngrijiri inițiale și transport la Spitalul din Urziceni de către echipaje ale SAJ Urziceni", informează ISU Ialomiţa.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident mortal la ieşire din Urziceni, după un impact violent între două maşini. 4 victime, intervenţie a elicopterului SMURD (Video)