Antena Meniu Search
x

Tragedie în Mureş! O bătrână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism

O bătrână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism, în Mureş.

Vezi și

Tragedie în Mureş, seara trecută! O bătrână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism. Plecase de acasă să-şi cumpere pâine şi, deşi la câţiva metri era trecerea de pietoni, femeia a traversat prin loc nepermis. Şoferul nu a mai putut să o evite. Ar fi avut viteză.

Seara trecută, femeia a plecat la cumpărături, la magazinul din localitate. Ca să ajungă acolo trebuia să traverseze DN 15, o şosea intens circulată, pe la trecerea de pietoni din apropiere. 

Însă nu a mai mers până la trecerea de pietoni. La 15 metri distanţă a încercat să traverseze drumul. Iar o maşină a lovit-o în plin!

Vecinii au ieşit imediat din case. Impactul a fost atât de puternic încât octogenara a fost aruncată mai bine de 20 de metri pe şosea. Oamenii au sunat după ajutor, dar bătrâna zăcea fără suflare într-o baltă de sânge. 

Ramona Vardi, purtător de cuvânt IPJ Mureş: "Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani din Luduş şi un pieton, respectiv o femeie în vârstă de 82 de ani. Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul femeii."

Trupul neînsufleţit a fost transportat la medicină legală. Iar poliţiştii au avut o misiune dificilă. Să anunţe familia bătrânei de tragedie. Tot ei fac cercetări într-un dosar pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Tragedie în Mureş! O bătrână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism