Antena Meniu Search
x

Accident violent în Neamţ. Doi răniţi, după ce un şofer a încercat o depăşire riscantă

Accident cu victime în Neamţ. Doi răniţi, în urmă unei coliziuni între două maşini, după ce un şofer a încercat o depăşire riscantă.

Accident la Vînători Neamţ
Doi răniţi, după ce un şofer a încercat o depăşire riscantă la Vînători Neamţ - ziartarguneamt.ro

Accident cu victime în Neamţ. Doi răniţi, în urmă unei coliziuni între două maşini, după ce un şofer a încercat o depăşire riscantă.

Accidentul rutier a avut loc pe DN15 B, în localitatea Vînători- Neamț. Din primele informații, în urma coliziunii dintre două autoturisme, în zona intersecției cu Pensiunea Dobru.

Din primele informaţiim un bărbat de 34 de ani, din București, a condus un autoturism pe DN 15 B, din direcția Târgu-Neamț spre Pipirig, iar în localitatea Vînători-Neamț, s-ar fi angajat depășirea unui autocamion staționat, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 66 de ani, din Vînători-Neamț, care era angajat regulamentar în schimbarea direcției de mers spre stânga.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 66 de ani precum și a unui tânăr, de 18 de ani, din Vînători-Neamț, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident violent în Neamţ. Doi răniţi, după ce un şofer a încercat o depăşire riscantă